Kebnekaise fjällstation restaurang

STF Kebnekaise Fjällstation – Svenska Turistföreningen

Som alternativ till middagen i restaurangen kan vi rekommendera ”Elsas matlåda” som består av hemlagad mat som tillagas på stationen.

STF Kebnekaise Fjällstation ligger vid foten av Sveriges högsta berg, mitt på fjället i väglöst land. Trots det finns full service, restaurang & 200 bäddar.

Kebnekaise – Tvårättersmiddag – Svenska Turistföreningen

I nästan 30 år arbetade Elsa Göransson som föreståndarinna på STF Kebnekaise fjällstation. Vi har låtit oss inspireras av såväl gemytet och gemenskapen kring den gemensamma måltiden, som kokkonsten så som den var på Elsas tid.

Elsas Kök – Kiruna Lappland

Elsas Kök är belägen vid foten av Sveriges högsta berg Kebnekaise. I nästan 30 år arbetade Elsa Göransson som föreståndarinna på STF Kebnekaise fjällstation. Vi har låtit oss inspireras av såväl gemytet och gemenskapen kring den gemensamma måltiden, som kokkonsten så som den var på Elsas tid. Då fanns inga helikoptrar och begränsade möjligheter att förvara mat kallt. Varje kväll serveras en 2-rätters middag. Hos oss går mättnad och matupplevelse hand i hand. På tallriken finner du kött eller fisk direkt från det närliggande området. Vegetariska middagsalternativ är en självklarhet. Vänligen meddela oss eventuella allergier vid bokningstillfället, skriv en notering under meddelande/önskemål till Kebnekaise. Eftersom hållbarhet är en ständigt aktuell fråga har vi återupptagit gamla konserveringsmetoder och med det nygamla recept. Hos oss går mättnad och matupplevelse hand i hand. På tallriken finner du kött eller fisk direkt från det närliggande området. Vegetariska middagsalternativ är en självklarhet. Vi rekommenderar att…

Kebnekaise del 6/8 – Mat och Vatten – Alexander Markianos

Kebnekaise del 6/8 – Mat och Vatten — Alexander Markianos

Kebnekaise väntar. Väskan är packad men du har ingen aning om vad som väntar dig eller hur tillgången på mat eller vatten kommer att vara väl på plats? Låt oss reda ut några frågetecken.

Köket vid foten av Kebnekaise – Martin & Servera

Köket vid foten av Kebnekaise | Martin & Servera

Mitt ute i väglöst land ligger STF Kebnekaise Fjällstation, en utpost för de äventyrare som strävar mot toppen av Sveriges högsta berg. Här kan fjällbesökarna även utforska den genuina matlagning som serveras i Elsas kök.

Restaurangen Elsa – STF Fjällstation Kebnekaise

Restaurangen Elsa – Recensioner – STF Fjällstation Kebnekaise – Tripadvisor

STF Fjällstation Kebnekaise: Restaurangen Elsa – se 100 recensioner 130 bilder och fantastiska erbjudanden på STF Fjällstation Kebnekaise på Tripadvisor.

Kebnekaise Fjällstation – boende vid Kebnekaise 2023

Kebnekaise Fjällstation ligger ca 19 km från Nikkaluokta och boendet har restaurang, butik, servicehus, kök, wifi, tältplatser

Kebnekaise fjällstation

Kebnekaise fjällstation – kebnekaise.se

Kebnekaise Fjällstation – Konferensguiden.se

Kebnekaise Fjällstation – Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Kebnekaise Fjällstation ligger vid foten av Sveriges högsta berg, här bor du på kalfjället. Restaurang med fullständiga rättigheter, tillgång till guider.Resan upp till STF Kebnekaise Fjällstation börjar i Nikkaluokta, där vägen slutar och vildmarken tar vid. 19 km ut på kalfjället i Norra Lappland, vid foten av Sveriges högsta berg, ligger fjällstationen. Här möter du full service, restaurang och 220 sköna bäddar.

Keywords: kebnekaise fjällstation restaurang, kebnekaise restaurang, restaurang kebnekaise