Poppels restaurang göteborg

Poppels Citybryggeri – Restaurang och bryggeri – Poppels …

Poppels Citybryggeri – Restaurang och bryggeri – Poppels Citybryggeri

Poppels Bryggeri är ett litet bryggeri med stor kärlek till hantverket, beläget i Jonsereds klassiska fabriksmiljö. Flavour, Food & Friends!

Poppels Citybryggeri är en restaurang och ett bryggeri i nybyggda Planinan i centrala Göteborg. Här lagar vi mat med cirkulärt tänk och jäser pilsner på ekfat, där ölen pumpas från jästank till serveringstank. Ett citybryggeri.

Restaurang – Poppels Bryggeri

Poppels Citybryggeri, Gothenburg. 1012 likes · 270 talking about this · 801 were … Page · Restaurant … respektive Winter Ale från Poppels Bryggeri

Vi vill göra god öl, som passar bra mat och som du delar med dina vänner. Besök våra restauranger för fantastiska öl- och matupplevelser!

Poppels Bryggeri: Start

Start – Poppels Bryggeri

Poppels Bryggeri är ett litet bryggeri med stor kärlek till hantverket, beläget i Jonsereds klassiska fabriksmiljö. Flavour, Food & Friends!

Poppels Öl&Mat: Start

Start – Poppels Öl&Mat

Vi älskar vi öl. Och vi älskar mat. Men vi älskar framförallt kombinationen av öl och mat, som ger smakupplevelser vi vill dela med dig.

Poppels öppnar nytt centralt i Göteborg – Beernews

Poppels öppnar nytt centralt i Göteborg

Poppels ska öppna ett nytt bryggeri centralt i Göteborg i nybyggda lokaler. Men exakt vad som ska bli där är man hemlighetsfulla med.

Poppels Citybryggeri | Gothenburg – Facebook

Poppels öppnar nytt bryggeri och restaurang i Platinan | GP

Poppels Öl&Mat i Jonsered – Restaurangens … – TheFork

Poppels Citybryggeri – Göteborg – Thatsup

Poppels Citybryggeri – Ölbar, Restaurang – Centrum/Gullbergsvass, Göteborg

Poppels Citybryggeri är världens största ekfatsbaserade pilsnerbryggeri. Här pumpas ölen från jästank till serveringstank, och i restaurangen kan du även hitta spännande maträtter med fokus på hållbarhet.

Poppels öppnar citybryggeri i Platinan, hos Vasakronan

Keywords: poppels restaurang göteborg