Systembolaget ålder test

Spela Ålderskollen! | Systembolaget – Omsystembolaget.se

Spela Ålderskollen! | Systembolaget

Spela Ålderskollen. Kille med mörka glasögon kort mörkt hår och svart sweater. 1 av 5. Hur gammal är Shadi? 19 år. 24 år. Tjej med mörkt utsläppt hår med …

Att bedöma ålder är inte så lätt. Inte ens för våra kollegor i butik som gör det varje dag i kassan! Hur bra ålderskoll har du? Testa vårt spel.

Därför kollar vi legg | Systembolaget – Omsystembolaget.se

Därför kollar vi legg | Systembolaget

Åldersfixerade av en anledning – därför ber vi om legg. Ålderskontroller är en viktig del av vårt arbete med att skydda unga från alkohol.

Det är inte helt lätt, att bedöma ålder, inte ens för våra försäljare i butik. Läs mer om vår åldersgräns och varför vi inte säljer alkohol till någon under 20.

Systembolaget – Facebook

Facebook

Testa hur det är att sitta i kassan på Systembolaget. Är det lätt eller svårt att avgöra någons ålder? … Har du även provat att göra testet själv?

Testa hur det är att sitta i kassan på Systembolaget. Är det lätt eller svårt att avgöra någons ålder?Prova här 👇…

Systembolaget – Är personen över 20 år? Det är inte så lätt att …

Facebook

Ålderskontroller är en viktig del av vårt arbete med att skydda unga från alkohol. … När kommer alkomätaren och annat testutrustning i bilden?

Är personen över 20 år? Det är inte så lätt att veta. Därför får du gärna visa legitimation. ❤️Ålderskontroller är en viktig del av vårt arbete med att…

Låt 18-åringar vara myndiga även på Systembolaget – SvD

K-G Bergström: Låt 18-åringar vara myndiga även på Systembolaget | SvD Ledare

13 dec. 2022 — När gränsen 1974 sänktes från 20 till 18 år, var det ett erkännande av att unga människor vid den åldern är förmögna att klara sig på egen hand.

LEDARE. Den som är myndig i andra sammanhang bör också betraktas som det när det gäller alkoholinköp. Det skriver K-G Bergström i dagens lucka. Det är dags att låta 18-åringar få handla på Systembolaget.

Systembolaget testar självutcheckning

13 sep. 2021 — Systembolaget inleder testet av självutcheckning den 13 september 2021: … göra extrainsatta ålderskontroller och så kallade exitmätningar …

Systembolagets ålderskontroll fungerade till 94 procent – DN.SE

12 jan. 2012 — Under 2011 genomförde Systembolaget 5.600 testköp i egna butikerna där man lät kunder i åldrar mellan 20 och 24 år handla alkoholhaltiga …

Systembolaget testar självutcheckning i två butiker – Market

13 sep. 2021 — Beroende på din ålder kanske du minns när vin och starköl bara såldes över disk. Inför ett stort pressuppbåd öppnade Systembolaget 1991 sin …

Från och med idag testar Systembolaget självutcheckning i två butiker. Syftet är, enligt butikschefen Emil Agén, att möta nya köpbeteenden.

Systembolaget 65 år – här är allt som hänt – Beernews

Systembolaget 65 år – här är allt som hänt

30 sep. 2020 — 41 lokala systembolag med totalt 247 butiker slås samman och Nya Systemaktiebolaget bildas. Åldersgränsen är 21 år och nu kan man även köpa …

1 oktober 1955 grundades Systembolaget i sin nuvarande form. Därmed är det dags för 65-årsjubileum och vi tittade tillbaka på enhändelser som fått uppmärksamhet genom åren.

Keywords: systembolaget ålder test, ålderskoll systembolaget