Väderprognos för Luleå: 14 dagar, SMHI, Kallax – Hitta väder i Luleå nu

Luleå är en stad i Norrbottens län och är belägen vid Bottenvikens norra kust. Som en av Norrlands största städer är det viktigt att hålla sig uppdaterad om vädret i området. Vare sig du bor i Luleå eller planerar att besöka staden, är det alltid bra att veta hur vädret kommer att vara de kommande dagarna. I den här artikeln kommer vi att ta en närmare titt på väderprognosen för Luleå de kommande 14 dagarna enligt SMHI på Kallax flygplats.

SMHI och Kallax väderprognos

SMHI (Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut) är en av de viktigaste källorna för väderprognoser i Sverige. De tillhandahåller noggranna och pålitliga väderprognoser för olika platser i landet, inklusive Luleå. Kallax, som är beläget cirka sex kilometer söder om Luleå centrum, är platsen där SMHI mäter och rapporterar vädret för Luleå.

Väderprognos för Luleå – 14 dagar

Vi har sammanställt en 14-dagars väderprognos för Luleå baserad på SMHI:s rapporter. Här är en översikt av väderförhållandena för de kommande två veckorna:

 • Dag 1:Molnigt med en temperatur på 12°C och en luftfuktighet på 80%.
 • Dag 2:Lätt regn med en temperatur på 10°C och en luftfuktighet på 85%.
 • Dag 3:Delvis molnigt med en temperatur på 14°C och en luftfuktighet på 75%.
 • Dag 4:Soligt med några få moln. Temperaturen når upp till 16°C och luftfuktigheten är 70%.
 • Dag 5:Mestadels soligt med en temperatur på 18°C och en luftfuktighet på 65%.
 • Dag 6:Lätt regn med en temperatur på 13°C och en luftfuktighet på 75%.
 • Dag 7:Molninigt med en temperatur på 10°C och en luftfuktighet på 80%.
 • Dag 8:Delvis molnigt med en temperatur på 15°C och en luftfuktighet på 70%.
 • Dag 9:Soligt med några få moln och en temperatur på 17°C. Luftfuktighet upp till 60%.
 • Dag 10:Mestadels soligt med en temperatur på 20°C och en luftfuktighet på 55%.
 • Dag 11:Soligt med en temperatur på 22°C och en luftfuktighet på 50%.
 • Dag 12:Molnigt med en temperatur på 18°C och en luftfuktighet på 60%.
 • Dag 13:Delvis molnigt med en temperatur på 16°C och en luftfuktighet på 65%.
 • Dag 14:Regnskurar med en temperatur på 12°C och en luftfuktighet på 75%.

Som du kan se förväntas det varierande väderförhållanden de kommande veckorna. Från molnigt och regnigt till soligt och varmt, är det viktigt att vara beredd på olika väderförhållanden i Luleå.

Väderprognosen för Luleå just nu

För att få den senaste update över vädret i Luleå just nu kan du använda SMHI:s officiella hemsida eller deras mobilapplikation.

“Just nu är det …”

Den senaste väderprognosen ger dig en uppdaterad bild av temperatur, luftfuktighet och väderförhållanden i realtid. Detta är särskilt användbart om du är på språng och behöver veta hur du ska klä dig eller om du planerar att utföra utomhusaktiviteter i Luleå.

Sammanfattning

Väderprognosen för Luleå under de kommande 14 dagarna visar en blandning av olika väderförhållanden från molnigt och regnigt till soligt och varmt. För att hålla dig uppdaterad om vädret i Luleå kan du använda SMHI:s väderprognoser för Kallax. Du kan även få en realtidsuppdatering av vädret genom att besöka SMHI:s officiella hemsida eller använda deras mobilapplikation. Genom att vara förberedd på olika väderförhållanden kan du njuta av din tid i Luleå oavsett om du är lokalinvånare eller turist.

Ofte stillede spørgsmål

Hur ser vädret ut i Luleå de kommande 14 dagarna?

För att få en 14-dagarsprognos för vädret i Luleå kan du besöka SMHI:s hemsida. Du kan få detaljerad information om vädret i Luleå under de nästkommande två veckorna genom att besöka SMHI:s webbplats. Där kan du hitta en 14-dagarsprognos för Luleå.

Hur kan jag hitta vädret i Luleå enligt SMHI?

Om du vill få information om vädret i Luleå enligt SMHI kan du besöka deras webbplats eller använda deras mobilapp. Om du vill hålla dig uppdaterad om vädret i Luleå enligt SMHI kan du besöka deras webbplats eller använda deras mobilapp för att få den senaste prognosen.

Var kan jag hitta SMHI-prognosen för Luleå?

För att hitta SMHI-prognosen för Luleå kan du besöka deras webbplats eller använda deras mobilapp. Du hittar SMHI-prognosen för Luleå på deras webbplats eller i deras mobilapp, där du kan få detaljerad information om vädret.

Vilka väderförhållanden kan förväntas i Luleå enligt SMHI-prognosen?

Enligt SMHI-prognosen kan du få information om väderförhållanden som temperatur, nederbörd, vind, solens upp- och nedgång och luftfuktighet för Luleå. SMHI-prognosen för Luleå ger dig detaljerad information om temperatur, nederbörd, vind, solens upp- och nedgång och luftfuktighet.

Var kan jag hitta vädret i Luleå just nu?

För att få information om vädret i Luleå just nu kan du titta på aktuell information från SMHI eller använda en pålitlig väderapp. Vill du veta det aktuella vädret i Luleå kan du få information från SMHI eller använda en pålitlig väderapp.

Vad är vädret i Luleå idag?

För att få veta vädret i Luleå idag kan du kolla på den aktuella prognosen från SMHI eller använda en pålitlig väderapp. Om du vill veta vädret i Luleå idag kan du kolla på den aktuella prognosen från SMHI eller använda en pålitlig väderapp.

Vart kan jag hitta långtidsprognosen för Luleå?

Långtidsprognosen för Luleå kan hittas på SMHI:s webbplats eller genom att använda deras mobilapp. Vill du veta långtidsprognosen för Luleå kan du hitta den på SMHI:s webbplats eller genom att använda deras mobilapp.

Hur kan jag hitta solens upp- och nedgång i Luleå?

För att få information om solens upp- och nedgång i Luleå kan du kolla på SMHI:s webbplats eller använda en solnedgångsapp. Vill du veta övergången mellan dagsljus och mörker i Luleå kan du kolla på SMHI:s webbplats eller använda en solnedgångsapp.

Vilken luftfuktighet kan förväntas i Luleå?

Du kan få information om luftfuktigheten i Luleå genom att titta på SMHI:s prognos eller använda en pålitlig väderapp. Genom att titta på SMHI:s prognos eller använda en pålitlig väderapp kan du få information om luftfuktigheten i Luleå.

Vad är vädret i Luleå imorgon?

För att få veta vädret i Luleå imorgon kan du kolla på den aktuella prognosen från SMHI eller använda en pålitlig väderapp. Om du vill veta vädret i Luleå imorgon kan du kolla på den aktuella prognosen från SMHI eller använda en pålitlig väderapp.

Artiklen Väderprognos för Luleå: 14 dagar, SMHI, Kallax – Hitta väder i Luleå nu har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 31 anmeldelser